Dank u wel, meneer : Fantasie sexverhalen

Het Fantasie sexverhaal : Dank u wel, meneer


Het meisje wreef angstig haar bezwete handen af aan haar lange rok en trok haar witte bloese recht voor dat ze op de deur van het kantoor van de bankdirecteur klopte. Haar hartje klopte angstig. Ze had gehoord dat de directeur een strenge, wrede man was die er niet van hield dat zijn personeel fouten maakten. Zelfs niet op hun eerste dag En het meisje had die dag wel drie keer een fout gemaakt in haar typewerk. Haar cheffin had het doorgegeven aan de directeur en nu moest ze in zijn kantoor komen. De andere meisjes van de typekamer hadden haar medelijdend na gekeken en haar cheffin had vals geglimlacht.
Ze mocht binnenkomen en aarzelend opende ze de deur. Het kantoor was donker alleen bij het bueau brandde de gaslamp. Achter het bureau zat een gezette man. Hij was niet onknap maar zijn ogen waren koud.
"Schiet op,"snauwde de man."Ik heb geen uren de tijd."
Snel deed het meisje de deur dicht en liep naar het bureau.
"Weer zo'n stomme meid die net van school af is."
bromde de man. "Kom hier,"snauwde hij en gebaarde haar dat ze achter het bureau moest komen. "Ik zal je afleren fouten te maken."
Met trillende handen liep ze naar haar baas toe.
Deze stond op en ging dreigend voor haar staan. Hij torende hoog boven haar uit. Een idee wat hem zeer aanstond. "Maak je bloese open, en geen vragen."
Met trillende handen opende ze haar bloesje en vroeg zich af waar ze in hemelsnaam terecht was gekomen.Even later waren de knoopjes los en kwam haar versleten hemdje tevoorschijn. Ongeduldig scheurde de man het hemdje je los en knikte tevreden bij het zien van de pronte borstjes van het meisje.
"Niet erg groot maar wel mooi. "Zijn worstenvingers omvatte het tere vlees en liet ze op zijn handen dansen. Het meisje snakte verschrikt naar adem. De man glimlachte gemeen en pakte allebei haar tepels beet en trok haar naar zich toe. Het meisje jammerde angstig en de man voelde zijn dikke lul in zijn broek kloppen.
Snel maakte hij zijn broek los en liet hem op zijn enkels vallen. In een beweging graaide hij zijn lul te voorschijn en duwde het meisje op de grond. Het meisje hijgde angstig bij het zien van zijn stijgerende vriend. Zoiets had ze nog nooit gezien. Ja bij haar broertje maar die was nog maar een baby.
"Zo juffie, hier is wat er gaat gebeuren. Jij zuigt en sabbelt aan mijn maat hier. Waag het niet te bijten want ik draai je kippenekkie in een beweging om. Als je goed je best doet krijg je van mij een beloning. Maar ik waarschuw je. Ik ben niet gauw tevreden. "Zonder op antwoord te wachten duwde hij zijn lul tussen haar rose lippen. Het meisje slikte en nam het gevaarte in haar mond en begon aarzelend te zuigen. De man gromde tevreden. Moedig ging ze door haar slanke vingers sloten om hete speer van haar baas en ging in het zelfde ritme mee. Ze likte,zoog,liet haar tong over het puntje van zijn eikel gaan. De man kreunde en gromde. Hij pakte haar hoofd en begon haar bruut in de mond te neuken. Het meisje raakte in paniek. Eerst had ze het wel leuk gevonden maar nu zat heel dat ding achter in haar keel en ze kon bijna geen adem meer krijgen. Plotseling stroomde er wat warms in haar keel en verslikte ze zich bijna. De man pakte haar hoofd nog harder beet en stootte met diepe kracht in haar. Het meisje viel bijna flauw. Ze werd achteruit geduwd en kreeg weer lucht. Hijgend en versuft bleef ze op de grond liggen.
"Wat een boel ervaring voor zo'n jong ding,"gromde de man tevreden. Doe je dat ook bij je vriendje?
Beduusd schudde het meisje haar hoofd."Ik heb geen vriendje, meneer,"zei ze met een krakende stem.
"Maak dat de kat wijs, je pijpt als een ervaren hoer. Volgens mij heb je als heel wat vriendjes afgewerkt."
Het meisje schudde met haar hoofd."Echt niet, meneer. Ik heb tot mijn achtiende verjaardag op kostschool gezeten bij de nonnen. En ik ben pas sinds kort weer thuis."
De man snoof,"Bij de nonnen, je wilt dus zeggen dat je nog maagd bent.
Het meisje knikte angstig. "
"En dat wil je zeker blijven tot aan je huwelijk"spotte de man.
Weer knikte het meisje.
De man lachte kort. "Trek je rok en je onderbroek uit dit wil ik zien.
Aarzeldend liet het meisje haar rok zakken en daarna haar onderbroek.
De man tilde het meisje op het buro en ging op zijn stoel ervoor zitten. Hij trok haar benen uit elkaar en gebaarde dat ze achterover moest leunen. Verrukt staarde hij naar het rose kutje dat bijna overliep met zoetgeurende lichaamssappen. "Ik zie dat je er van genoten hebt, kleine slet. "mompelde hij en liet zijn dikke worstenvinger in de smalle opening glijden. Het meisje verstijfde."Meneer wat doet u."De man grijnsde vals."Ik ga proeven hoe een geile maagd smaakt.'Hij boog zijn hoofd naar voren en liet zijn extreem lange tong tussen haar schaamlippen glijden. Met lange halen likte hij al het geil weg. Het meisje lag hijgend op het bureau. Dit was lekker en zo heftig. Ze voelde hoe de tong bij haar naar binnen ging en haar dol maakte van genot. Ze voelde zijn worstenvingers haar sterretje binnendringen en ze vond het bizar lekker De man ging maar door en door. Plotseling begon heel haar lichamen te schokken van pure extase. Ze gaf een gilletje van plezier en vroeg zich af waar al die kleuren vandaan kwamen. Tevreden hijgende voelde ze hoe ze werd omgedraaid. Een koude vloeistof werd op haar sterretje gesmeerd. Toen was daar die vreselijke pijn alsof ze werd open gescheurd. Ze gilde het uit. De dikke vlezige hand bedekte haar mond. Met harde stoten molesteerde de man haar kontgaatje. Ze greep de rand van het bureau en probeerde weg te komen maar de man had haar vastgespiest aan zijn lans. Er zat niets anders op dan hem te laten begaan.
De man vond het jammer dat ze zich overgaf. Hij hield wel van een beetje tegenwerking. Hij vroeg zich af of ze dit ook lekker zou kunnen vinden. Zijn vorige actie's hadden haar kletsnat gemaakt.
Met zijn hand zocht hij haar kutje en begon het te masseren. Het was nog nat en al gauw begon het te soppen. Het meisje kneep nog harder in het tafelblad. De pijn werd minder en een prettig drukkend gevoel zwol aan. In haar kutje maar vooral in haar kontje. Ze hoorde zich zelf tevreden kreunen. Weer begon haar lichaam te schokken en golven van pijnlijk genot overspoelde haar.
De man raakte in vervoering van het meisje dat lag te schokken van genot. Genot dat hij haar gaf. Uiterst tevreden met zichzelf stortte hij zijn zaad in het wellustige kontje terwijl het meisje huilend na schokte.
De man haalde het gevaarte uit haar kontje en trok haar overeind. Haar benen trilden zo hard dat ze bijna niet kon staan. Hij pakte haar onderbroek en wreef eerst haar kutje en sterretje schoon. Daarna zijn eigen vriend.
"Zo, die hou ik."knorde hij tevreden."En als je durft, mag je morgen 10 nieuwe onderbroeken komen halen als je klaar bent met werken. Kleed je aan en ga naar huis. Het is al lang 6 uur geweest."
Het meisje kleedde zich aan en deed snel haar haren goed."Dank u wel meneer,"fluisterde ze en zo snel als ze kon vluchtte ze het kantoor uit.5,1 (totaal 21 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: Dank u wel, meneer : Fantasie Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina