Verkracht of gewoon genomen : Homo sexverhalen

Het Homo sexverhaal : Verkracht of gewoon genomen


Ik bij wat vrienden op bezoek geweest en kwam van de zomer langs de Oeverlanden / Nieuwe Meer in Amsterdam. Daar is in de avond altijd wel wat geils te doen. Ik was er al een paar keer geweest maar was nooit verder gegaan dan elkaar af te trekken en één keer heb ik me laten pijpen. Dat was dan ook meteen mijn hele seksuele ervaring. Ondanks dat ik 23 ben is het er verder nooit van gekomen.

Ik liep langs het water en kwam daar een picknicktafel tegen. Op de tafel zaten twee kerels van een jaar of 30 met hun pik te spelen. Ik liep er langs en bleef even kijken. Dat beschouwde ze kennelijk als een uitnodiging want één van hen stond op en taste mij meteen in mijn kruis. Ik was al zo geil als boter dus ik liet hem gaan. “Kom ook op de tafel zitten” zei hij zacht. Ik deed wat mij gevraagd werd en ging tussen hun in zitten. Eén van die kerels betaste mijn kruis weer en maakte langzaam mijn boek los. Ik speelde wat met de pik van de andere. Het was een lekkere stijve pik niet al te groot. De ander had nu zijn eigen broek helemaal uit gedaan.. Deze had een behoorlijk grote lul. Hij met de kleinere lul ging van de tafel af en trok mijn broek en boxer naar beneden tot op mijn enkels. Hij ging voor me staan, bukte een beetje en nam mijn stijve pik in zijn mond. Zachtjes bewoog hij zijn lippen over mijn eikel heen en weer. Wat een lekker gevoel was dat. Mijn pik zat lekker in zijn warme natte mond.Ik liet me achterover zakken met mijn rug op de tafel om er goed van te genieten.

Toen ik zo lag ging de ander boven op mij zitten en hield die grote lul voor mijn mond. Ik had nog nooit zelf gepijpt en twijfelde wat te doen.. Ik opende mijn mond en likte aan zijn pik. Mijn tong ging over zijn hele schacht tot aan zijn ballen en weer terug. Ik likte nu ook zijn ballen en daarna zijn eikel. Dat beviel hem denk ik goed want hij kreunde zachtjes Jahh.

Degene die mij aan het pijpen was stopte er mee. Hij duwde mijn benen omhoog en begon mij te likken tussen mijn zak en mijn anus. Wat was dat lekker !! Nog geen vijf tellen later zat hij met zijn tong mijn reet te likken en probeerde hij zijn tong bij mij naar binnen te duwen. Ik werd helemaal gek van geilheid en kreunde luid AAHHH. Alsof ze daarop gewacht hadden; Die vent duwde zijn pik nu helemaal in mijn mond. Hij zat op mijn borst met zijn kruis boven mijn gezicht en begon nu echt mijn gezicht te neuken. Die dikke genotstaaf schoof nu steeds sneller en sneller tussen mijn lippen.De ander was gaan staan en duwde nu zijn eikel tegen mijn reet. Steeds groter en groter werd de druk. Ik voelde zijn lul langzaam naar binnen glijden.. Hij trok hem weer iets terug om hem daarna weer verder naar binnen te duwen. Dit wilde ik niet. Ik probeerde mezelf te bevrijden maar ik kon niets meer doen. Van achter zat ik vast met een lul in mijn reet en mijn hoofd werd op de tafel gedrukt door die dikke lul. Beide heren neukte er nu vol op los. Die twee lullen schoven met lange halen heen en weer, Eén in mijn reet en de ander in mijn mond.

De gozer die mijn reet stond te neuken hoorde ik nu met een luide kreet klaar komen. Hij hield mij heupen goed vast stootte nog een keer extra diep en liet zijn lul daar zitten. Ik voelde hem schokken en wist dat hij zijn zaad nu in mijn darmen aan het pompen was. Bijna tegelijkertijd kwam de ander ook klaar. Hij stootte zijn dikke lul diep in mijn keel en tegelijkertijd voel en proef ik zijn warme zaad achter in mijn keel. Direct daarna volgde een nieuwe straal. In deze houding had ik geen andere keus dan om het door te slikken. Hij trok zijn lul uit mijn mond en de volgende stralen spoot hij in mijn gezicht. Ik zat helemaal vol met zijn warme en plakkerige zaad.

Ik voelde de lul uit mijn reet floepen en beide kerels trokken hun boek weer aan en liepen weg. Ik trok nog even aan mijn eigen pik en kwam direct ongelofelijk klaar. Straal na straal spoot ik het gras in. Ik heb mijn gezicht afgeveegd aan een zakdoek en ben, toch een beetje beduusd van de ervaring naar huis gegaan.6,5 (totaal 113 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: Verkracht of gewoon genomen : Homo Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina