Katie op de boerderij 4 : Dierensex sexverhalen

Het Dierensex sexverhaal : Katie op de boerderij 4


Na het avontuur die dag met de boerin lag ik 's avonds in mijn bed alles te overdenken. Hoe ik samen met de boerin had gerotzooid, maar vooral ook wat we met de ezel hadden gedaan. Waar ik nog het meeste geil van werd was het idee dat ik heel gauw door deze ezel geneukt zou worden. Dat had de boerin me ‘s middags beloofd en deze gedachte wekte opnieuw een geile emotie bij me op. Het was pikkedonker in de slaapkamer, ik werd opnieuw geil door de gedachten aan die ezel. Ik sliep altijd bloot in bed dus hier ook. Ik sloot mijn ogen en dacht aan deze geile dag terwijl ik lekker in mijn natte spleet vingerde. Ik lag te fantaseren hoe het zou zijn om morgen die enorme knots in me te voelen. Ik merkte niet dat de deur openging en plots werd er een hand op mijn mond gedrukt. Geschrokken keek ik recht in de ogen van de boer, hij trok het dekbed van me af. Ik voelde hoe hij met zijn hand mijn benen spreidde en meteen zijn grote, stijve penis bij me naar binnenstootte. Zonder enige tegendruk pompte hij zijn lul in mijn zeiknatte gleuf en begon me ongeduldig diep te neuken. Ik knikte tegen hem, zodat hij zijn hand kon weghalen. Ik fluisterde in zijn oor dat ik het lekker vond en dat ik vreselijk opgewonden was. Maar ja het was wel spannend, want zijn vrouw, de boerin lag aan de andere kant van de muur te slapen, hoopte ik.

"We hebben je zo gemist vanmiddag tijdens de schaft en ik vooral". "Ik jullie ook", hijgde ik zacht in zijn oor. Al die lekkere pikken die me zoveel genot verschaffen en zoveel zaad geven. Ik trok mijn benen helemaal op en voelde hoe hij nog dieper in me doorschoof. Veel hadden we niet nodig en na een paar minuten al explodeerde hij en voelde ik het sperma in mijn schoot stromen. Zwaar kreunend lag hij in me klaar te komen, wat een opwindende sensatie. Vlug wurmde ik mijn hand tussen ons in en begon mezelf te vingeren. Ik kwam ook snel tot orgasme terwijl hij met zijn penis nog wat heen en weer roerde in mijn vagina. "Kom eens hier met je pik, ik wil hem nog even aflikken en je proeven", fluisterde ik zacht. Zelfs verslapt was het nog een monster wat hij tussen zijn benen had hangen. Met veel smaak zoog ik zijn pik schoon, daarna ging hij tevreden naar zijn eigen bed. Daar lag ik dan met een volgespoten kutje en ik sopte nog een paar keer met mijn vingers om ze vervolgens weer af te likken. Pure vermoeidheid deed me uiteindelijk in slaap vallen als een lief klein meisje.

's Ochtends na het ontbijt moest ik eerst mee naar het land om de laatste hooibalen op te stapelen en op te bergen in de hooischuur. De mannen vertelden, dat ze me gemist hadden en dat ze het voor de schaft wilden inhalen. Terwijl alle hooibalen werden opgeladen, lag ik steeds met 2 kerels te neuken. De boer hield zich afzijdig en liet zijn knechten hun gang gaan. Dit was voor hen een extra beloning als afscheid en hij kon me toch nog genoeg neuken wanneer hij maar wilde. De eerste 2 namen me in een sandwich en ik zat met mijn rug naar nummer 1. Ik had me met mijn kontje op zijn paal vastgepind en deed mijn benen zo wijd mogelijk, zodat nummer 2 me van voren kon vullen. Ze hadden me zeker gemist en spoten hun sappen met een snel tempo in mijn beide openingen.

Nummer 3 pompte zijn paal achterlangs in mijn gladde darmen en kneedde mijn tieten alsof ze gemolken moesten worden. Nummer 4 was ik heerlijk aan het pijpen. Zo voorover zittend op mijn knieën werd ik van voren en achteren tegelijk geneukt en ook dat was grandioos. Deze kerels waren zo opgewonden dat ook zij het niet lang uithielden en hun vloeistoffen in mij spoten. Nummer 4 dook onder me door en stootte zijn knots alsnog tussen mijn schaamlippen om zich zo in mijn kutje te kunnen ontladen. Wat een kletsnat onderlichaam had ik inmiddels, het droop er langs alle kanten uit.

Nummer 5 wilde dat ik op hem ging zitten en hem zo zou berijden tot ook hij zich in mij kon legen. Ik was helemaal volgespoten met zaad en was dus vreselijk glad in mijn beide neukgaatjes. Ik moest hem flink berijden, daarom schoof ik zijn penis door naar mijn anus. Tenslotte is dit gaatje nauwer dan mijn kut en na een flinke rit op zijn dikke paal, kreeg ook hij zijn zin. Dit werkte om hem tot zijn spuitende klimaks te kunnen brengen en zo kwam er weer een enorme zaadlozing in mijn darmen. Alle strobalen waren op de aanhangers geladen en ik was door de knechten geladen. Tijdens de rit werd ik nog een keer klaargevingerd door drie van de knechten, terwijl we boven op de strobalen zaten. De een vingerde mijn klit en kutje, de ander mijn anusrozetje. Mijn tepels werden weer door een ander gekneed. In no-time kwam ik weer tot explosie en droop ik allemaal zaad en kutgeil vanuit mijn kletsnatte scheur en anus. Nadat we alles hadden opgestapeld in de schuur, werd ik door de mannen nog een keer flink gevuld in mijn gaatjes. Ze trakteerden me op veel sperma en ze vertelden me dat ze me nooit zouden vergeten.

Zwaar nahijgend, met een rood aangelopen gezicht ging ik naar binnen en zag hoe de boerin in de keuken aan het koken was en ik vroeg of ik haar nog kon helpen. "Nee hoor", was het antwoord, "ga maar naar boven, de bedden opmaken". Gauw ging ik naar de badkamer om me enigszins te verschonen en te verfrissen. Ik ging op de wc zitten en daar perste ik al het zaad uit mijn schede en aars. Ik piste ook meteen mijn blaas leeg. Vlug waste ik me en ik vergat mijn uitgewoonde kut en kont niet zodat ik weer fris rook. Nadat we 's middags hadden gegeten ging de boer naar een jaarmarkt en zou pas 's avonds laat weer thuiskomen. Op het moment dat hij van het erf afreed de weg op pakte de boerin me vast en zei; "Kom we gaan naar de stallen". "Nu mag jij je door Oscar laten neuken en zal ik je laten genieten van zijn enorme lul.

In de stal werd Oscar weer vastgebonden en begonnen we ons snel uit te kleden. De boerin zat al onder hem en was zijn dikke paal aan het strelen en kneden. Ik was haar ondertussen diep aan het fistfucken en ze was vreselijk glad van binnen. "Kom erbij en ga liggen, zodat ik zijn penis in je lichaam kan stoppen". Ik ging wijdbeens op een strobaal liggen en spreidde mijn dijen maximaal. Terwijl ze de ezelspaal vasthield kwijlde ze mijn scheur goed nat zodat hij gemakkelijker in me kon doordringen. Op het moment dat ik de enorme platte eikel voor mijn kut voelde, schreeuwde ik het uit: "Geef me die lans", "stop hem in me". Ik werd helemaal opengespleten door deze boomstam, hij vulde mijn hele binnenste. Eerst ging zijn dikke platte eikel naar binnen en enkele centimeters van zijn paal, daarna 10 cm, 15 cm, 20 cm, wel 35 cm ezelspik stootte hij bij me naar binnen. Het leek wel of hij er bij mijn keel weer uitkwam. Wat een sensatie, wat een paal en hij begon te stoten, ik voelde hoe hij me helemaal uitwoonde. Ik voelde hoe mijn binnenste schaamlippen mee naar buiten getrokken werden. Ik begon aan één lang orgasme en kneep zijn paal bijna doormidden. De boerin zat aan zijn enorme lul te trekken, aan het gedeelte wat nog buiten mij stak. Plots met een woeste stoot en een i-aa werd ik volgepompt met ezelszaad.

De boerin haalde na een paar stoten de exploderende kanjer uit me en liet me helemaal onderspuiten door Oscar. Ze stopte meteen haar hele hand in de opening die zichtbaar was nadat zijn paal eruit was. Ik zag de grote dikke klodders zaad uit zijn zwarte paal schieten en overal op mijn lichaam spatten. "Ik wil hem ook proeven", krijste ik en ze richtte zijn paal op mijn mond en ik dronk de rest allemaal op. "Blijf liggen", hijgde de boerin, "ik wil over je lichaam glijden, met het zaad tussen ons in". Na even zo geglibberd te hebben begon ze mijn lichaam af te likken en al het ezelszaad op te slobberen. "Kom ik heb nog een verassing voor je".

Nieuwsgierig ging ik met haar mee naar een andere ruimte in de stal en daar stond een donkerbruine hengst van wel 1.80 m hoog. "Deze heeft een super gigantische knuppel tussen zijn achterbenen, en die spuit zoveel zaad, het is alsof je een douche neemt”. We roken naar sex en dierensperma, het was heerlijk, die grote perverse boerin en ik samen. Zonder aarzelen pakte ze onder het beest door en begon bij de grote, zwarte, zachte schacht te wrijven. Er kwam al gauw reactie en ik zag hoe de enorme slurf naar buiten uitschoof. “Oh, wat een superknots”, zei ik met volle bewondering. De boerin hapte naar dit monster en begon het te liefkozen, met haar tong, haar lippen en haar handen. Met haar handen ging ze op en neer langs de paal en met haar tong kwijlde ze over de dikke eikel en in het grote pisgat. “Kom leg twee balen hooi op elkaar, onder Conan en ga er maar eens op liggen” hijgde de boerin.

Terwijl ze de paal vast had, wreef ze door mijn pruim heen met de eikel van deze hengst. “Er loopt nog allemaal ezelsperma uit je kut, je bent er glad genoeg voor”. “Ik probeer of je deze knots in je kunt krijgen en of je hem kunt verdragen”. Tot mijn grote verbazing schoof er meteen een enorme lengte van zijn paardenlul in mijn schede door. Van pure geilheid kwam ik als een bezetene tot orgasme, mijn kutwanden klemden als een bankschroef om deze heipaal. “Dit kan niet, dit kan niet”, hijgde ik, “dit is ongelooflijk”. Ik lag daar maximaal gespreid met een knots tussen mijn benen in, die gelukkig zacht in mijn lichaam schoof. De boerin zat weer tussen mijn benen in en hield de penis vast met beide handen. Zij ging rustig op en neer langs de hele lengte en slurpte met haar mond ook nog eens langs dit vlees. Was de penis van de ezel al enorm geweest dit was helemaal niet te bevatten. Gelukkig was ik al voorbereid door de penetratie van de ezel, want anders was ik absoluut helemaal uitgescheurd.

Ik voelde hoe dit zwaard in mijn onderlichaam stak en me bijna doormidden spleet. De ezel had diep kunnen door dringen in me en me veel genot bezorgt. Door de enorme omvang van deze paal kon het paard niet erg diep in me doorstoten en bleef het bij een centimeter of 25. Ondanks de beperkte diepte schuurde hij natuurlijk optimaal langs mijn kutwanden. De wrijving was enorm opwindend, elke vezel aan de binnenzijde van mijn schede werd gestimuleerd. De geweldige genotsgolven die door me heen gingen waren onbeschrijflijk en zorgden ervoor dat ik een lang orgasme begon te beleven.

De boerin begon te beschrijven wat ze allemaal tussen mijn benen zag en wat er bijna ging gebeuren. Ik voelde hoe Conan zijn penis nu toch wat sneller in me begon te stoten en ik hijgde, “haal hem er aub. uit”. “Dadelijk splijt hij me helemaal open als hij tot explosie komt”. “Dan ramt hij zijn paal tot mijn huig en komt hij er bij mijn mond weer uit”. De boerin haalde hem er voorzichtig uit en legde zijn kletsnatte penis op mijn buik alsof het een pasgeboren baby was. Ik voelde, zag en rook deze grandioze paardenlul en deze lag op mijn buik en tussen mijn tieten. Samen begonnen we aan zijn stormram te trekken en te zuigen. Hij schoof zijn heerlijke paal langs mijn lichaam. Plots, heel onverwacht krijg ik een harde stoot in mijn gezicht van zijn eikel en daar gaat zijn explosie van start. “Ja, ja gil ik hij spuit, hij spuit”. De boerin gilt het ook uit, “Laat mij mijn gang gaan, ga achterover liggen”. Net als de brandweer heeft zij de “spuit” vast en richt hem zo op mijn lichaam dat ik helmaal geblust kan worden. Het zaad spuit met kracht uit dit beest en besproeit mijn hele lichaam. Ze richt hem ook op mijn lippen en mond, zodat ik de stralen paardensperma ook kan proeven. Het lijkt echt een douchekop die aan het sproeien is, mijn hele body zit onder het zaad. Voor ik het weet wat er gebeurd voel ik de ontploffende eikel tegen mijn kutje en opnieuw in me binnendringen. Ook mijn binnenste wordt nu geïnjecteerd met paardensperma, wat een volgend orgasme bij me teweegbrengt.

“Stop, stop”, krijs ik, “Ik kan het niet meer verdragen”, neem jij het maar over”, “ik kan niet meer”. Vlug trekt ze de pik uit mijn schede en houd hem voor haar geopende mond, zodat ze ook nog wat verse klodders kan doorslikken. Zachtjes likt ze langs de enorme schacht zodat ze zijn penis helemaal kan af- en schoonlikken. Hierna lijdt ze voorzichtig Conan weg en zet hem in zijn stal, waar hij meteen in de waterbak begint te drinken alsof er niets is gebeurt. Terwijl ik van de strobalen afstap, zak ik door mijn knieën en lig als een vaatdoek zo slap over de strobalen heen. De boerin pakt me op en slaat haar arm om me heen en samen strompel ik met haar naar de boerderij. Ze legt me in bed en geeft me een diepe tongzoen. Mijn hele lichaam zit nog onder het sperma van deze hengst, overal zitten de klodders. De boerin begint heel voorzichtig en zacht mijn lichaam vanaf mijn venusheuveltje naar boven toe schoon te likken. Ze laat mijn overgevoelige en uitgewoonde kut met rust en wil me op deze manier verder ontzien. Nadat ze de meeste klodders van me af heeft gelebberd liggen we samen uit te rusten en genieten na. Na een uurtje gaan we samen naar de douche en zet ze deze aan. “ Ga maar lekker ontspannen en was je maar”, zegt ze tegen me met een stem vol bewondering. “Je was geweldig lieverd”, “ik had dit niet verwacht”. Nadat ik klaar was ging de boerin onder de douche en dook ik mijn bed in. Ik sliep al voordat mijn hoofd het kussen raakte.

Ik weet niet of de boer ’s nachts nog bij me is geweest, zo ja dan heb ik er niets van gemerkt. Ik stond de volgende ochtend wel met een kletsnat kutje op. Was dit misschien door de boer bij me ingespoten of was ik zelf alweer zo geil, dat weet ik niet, maar dit is toch wel een heel pervers avontuur.7,9 (totaal 32 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: Katie op de boerderij 4 : Dierensex Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina