De Kaasman (een vervolg : Homo sexverhalen

Het Homo sexverhaal : De Kaasman (een vervolg


De geile verhalen van de Kaasman
Hoi, ik ben Zips, 27 jaren oud, blond haar blauwe ogen en altijd in voor een geile avond.
Ook dit verhaal is gebaseerd op waarheid. niet alles is helemaal zo gegaan als beschreven maar om het afentoe was spicyer te maken heb ik literele vrijheden genomen.

Ik had wat dingen bijsteld bij een online sex shop. een geil broekje van latex met een huls voor je pik en een lekkere dong voor je holletje. een bodystocking setje met kousen en een tuigage om iemand vast te zetten.
het was nog vroeg in de middag. nadat ik de bestelling opgehaald had bij het postkantoor en alles had opengemaakt zag ik gelijk dat geile broekje. die zag ik wel zitten en vloog door naar de douche. ff snel douchen en mijn holletje schoongemaakt. het broekje aangedaan. als eerste een condoom over de dong van het broekje gedaan. toen mijn pik in de huls. dat ging niet geheel vlekkenloos. snel de broek weer uit. even de huls nat maken met wat speeksel en met poging nummer 2 zat ik klem met mijn pik in die huls. het voelt lekker strak aan. toen de dong nog. een beetje glijmiddel doet wonderen. hij floepte zo in mijn kont. wat een geil gevoel was dat zo een latex ondbroek aan.
Toen door naar de bodystocking en kousen. eerst die kousen aan. alleen dat al gaf me een geil gevoel. toen de body stockin. ik maakte kousen vast. ik voelde me geil, geiler dan geil zelfs. dat krijg je als je jezelf loopt op te geilen. ik belde mijn neukvriendje op en begon hem te vertellen wat ik aanhad. dat kon hij wel warderen en zij me dat ik een lange jas er over aan moest doen en naar hem toe moest komen. nou dat laat ik me geen 2 keer zeggen. ik griste een lange leren jas van de kapstok, nam de rest van de spulletjes mee, keek nog even snel of er niet al te rare dingen uit staken en stapte op de fiets. op de fiets werd ik al snel bijzonder geil. dit natuurlijk niet geheel vreemd met een dong in je hol op de fiets. eigenlijk kon het fietsen me niet lang genoeg duren. de rit er naartoe was zeker 15 minuten maar in mijn beleving was het maar even. voordat ik het wist stond ik al bij zin huis.
ik belde aan en hij deed open. nadat ik binnen was nam hij mijn jas en en zag natuurlijk mijn outfit. zijn lul begon gelijk te steigeren in zijn broek. na mij een drankje aangeboden te hebben en me lekker bewonderd te hebben vond hij het wel welletjes. hij liep naar me toe haalde zijn lul uit zijn broek en bracht die in stelling voor mijn mond. nou daar hoefde ik niet lang over na te denken en begon hem te pijpen. hij greep me al snel bij mijn lange haar en duwde mijn hele hoofd over zijn pik heen. ´ah, wat is dat toch lekker geile neukstlet van me´ fluisterde hij in mijn oor. ´ga door, ga door geile hoer´ nou ik kan je vertellen ik wilde niets liever. ik legde mijn hand op zijn billen en begin met mijn vinger tegen zijn aarsje aan te drukken. al snel kreeg ik mijn vinger er in en begon hem te vingeren met eerst 1 vinger, toen een tweede. ook dat ging na een tijdje al lekker. ondertussen hoorde ik allemaal aanmoedigende kreten. snel zaten er al 4 vingers in en hij begon ritmisch mee te bewegen. ondertussen pijpte ik hem nogsteeds. na een tijdje begon hij diep in mijn mond te stoten en spoot hij enkele stalen sperma in mijn mond. zijn sperma was heerlijk zoet.´zo´ zei hij. `dat was lekker. ´nu ben jij aan de beurt geile neukteef` en pakte de rugzak met spulletjes die ik meegenomen had. ´dus jij wilt behandeld worden als een neukslaaf, hmm´. natuurlijk zij ik ja. hij pakte het tuigje en deed deze om mijn hals. hij greep mijn armen en bond deze met het klittenband tuigje op mijn rug. ik werd op mijn knieen gewongen en moest zonder handen hem weer pijpen tot hij weer stijf was. dit duurde niet lang. hij greep mijn hoofd weer vast en hield mijn hoofd nu een tijdje vast over zijn pik zodat ik niet kon ademhalen. dit deed hij een paar keer. het idee dat ik helemaal overgeleverd ben aan zijn grillen maakte me nog geiler dan ik al was.
Nu vond hij het wel genoeg en plaatste me op zijn hondjes voor zich. hij trok mijn broekje uit, nam wat glijmiddel, smeerde zijn pik en en zette deze tegen mijn anus. in 1 stoot roste hij zijn pik er in. ik zei dat het een beetje pijn deed. hij zij me dat geileneukteven dat niet doen en nam zijn onderbroek ergens vandaan en propte die in mijn mond. ik kon nu helemaal niets meer. wat een genot. na deze korte onderbreking begon hij me heerlijk te palen. eerst toch een beetje rustig. het tempo werd al snel opgevoerd. het wisselende genot van lekkere lange diepe halen en snel gebeuk is te lekker. al snel was ik al mijn besef van tijd kwijt. het kan wel uren geduurd hebben voordat hij klaarkwam. omdat ik hem al eerder leeg had gezogen duurde het lekker lang voordat hij mijn darmen volspoot. tegen die tijd was ik al zo sufgeneukt dat ik alleen maar voelde hoe er een warme golf in mijn kontje onstond. hmmm. hij haalde zijn pik uit mijn holletje verwijderede zijn onderbroek en begon met zijn vinger mijn holletje leeg te halen. elke keer moest ik mijn eigen geil en zijn sperma van zijn vinger likken. daarna zette hij zijn lul nog even voor mijn mond. ook die hem ik toen nog even lekker afgelikt.
Hij bevrijdde mij uit mijn tuigage. Nu was ik aan de beurt. omdat ik hem al gevingerd had tijdens het pijpen was hij lekker los in zijn kontje. ik nam wat glijmiddel ter hand en bracht mijn pik in stelling. legde zijn benen over mijn schouders heen en begon langzaam mijn pik in zijn holletje te drukken. hmm lekker strak kontje. na wat voorzichtige bewegingen begon ik hem lekker te neuken. mijn pik ging nu al bijna tot mijn zak er in. ik zei dat hij zelf even zijn benen omhoog moest houden en haalde elke keer heel plagerig mijn pik uit zijn kont en stak hem er daarna weer helemaal diep in. hier werd ie helemaal gek van. hij trok me tegen zich aan en zij 'hard neuken nu, neuk me diep. ik wil dat je me helemaal vol pompt'. ik neukte als een gek en het duurde dan ook niet lang dat er lange stralen sperma in zijn holletje zat. ik bleef nog even op hem liggen om bij te komen met mijn pik in zijn hol. na een tijdje haalde ik mijn pik er uit en hield deze voor zijn. hij likte en zoog maar al te graag mijn pik schoon. ik ben daarna hem nog lekker gaan baffen. ik proefde daar mijn sperma weer terug. ook ik haalde nog een paar keer mijn vinger door zijn holletje en deze zat lekker vol met sperma. ik pulkte er wat uit en zette een mooie wittige dirty sanchez op zijn bovenlip. na nog wat gedouched te hebben zijn we gewoon naar bed gegaan en lekker gaan slapen.

Mochten jullie het een geil verhaal vinden dan hoor ik het graag.

Groetjes Zips, Zooi500@hotmail.com4,9 (totaal 190 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: De Kaasman (een vervolg : Homo Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina