Karel (hetero) werd kont geil gemaakt door zijn vrouw : Anaal sexverhalen

Het Anaal sexverhaal : Karel (hetero) werd kont geil gemaakt door zijn vrouw


Mijn man Karel is een ondernemende zakenman,52 jaar,maar wel een dominant type als ik hem eerlijk moet beschrijven,maar deze trekjes hebben mij altijd aangesproken in hem en hou ziels veel van deze man.Ons seksleven is altijd creatief geweest,wij hebben in het verleden parenclubs bezocht en ook wel eens patnerruil gedaan met onze buren toen wij nog in Limburg woonden,maar alles deden wij wel samen en altijd in goed overleg.Karel is wel altijd de aanstichter geweest maar ik vond het zelf ook spannende periode,s in ons leven. Wij hebben drie kinderen groot gebracht die nu alle het huis uit zijn,in die tijd moest alles natuurlijk stiekem gebeuren maar dat is goed verlopen,want dat zou ik als moeder heel erg hebben gevonden als zij hiermee zouden worden geconfronteerd,dit is iets tussen mijn man en mij,ons geheim en prive.

Twee jaar geleden verhuisde wij naar de randstad en kwamen wij in een hele andere omgeving terecht als het toch rustige Limburg zoals wij dit gewent waren.Karel moest ook meer langdurige buitenlandse reizen maken en was dus vaak van huis,ik kreeg hier steeds meer moeite mee met het alleen zijn,weinig seks met mijn man,kinderen de deur uit, weinig familie / kennissen /vrienden in deze omgeving,kortom ik voelde mij niet gelukkig in deze periode van ons leven.Besefte natuurlijk heel goed dat Karel veel weg is,dit is ook onze goed belegde boterham en ons luxe leven,maar zoals altijd kon ik dit bij Karel kwijt toen ik dit in een gesprek wat wij hadden kenbaar maakte en hij begreep het ook goed.Wij slapen er een nacht over schat zij hij,wij komen er wel weer uit samen.

Het was weer een hemelse avond / nacht voor mij met Karel daar hij drie weken van huis was geweest en wij beide super tot elkaar waren opgewonden,ik had Karel al een keer heerlijk klaar gepijpt toen het net een half uur thuis was,en Karel had mij door de avond heen diverse klaar gelikt en gvingerd.Die nacht hebben wij uren met geile seks elkaar verwent,ik heb Karel terwijl ik hem pijpte met een kleine dildo in zijn anus geneukt omdat ik weet dat hij dit altjd supergeil vind.
Met een op pomp dildo diep in mijn kutje heb Karel mij vervolgens in mijn anus genomen,moe maar voldaan vielen wij in slaap.

Karel was deze hele maand gelukkig thuis in Nederland dus ook ik leefde weer op. s,morgens aan het ontbijt pakte Karel ons gesprek op,ik ga je straks even iets laten lezen en daar moet jij maar je oordeel over geven Mieke,oke schat ik zie het straks wel.Karel ging naar zijn werkkamer, een half uurtje later onder het koffie drinken gaf hij mij een A4 tje.

""SPONTAAN GEIL ECHTPAAR HIJ 52 JR, SLANK,ZIJ 50 JR SLANK, 60 KG KIJKEN UIT NAAR EEN HUISVRIEND,SLANK HYGIENISCH,DISCREET OM HAAR TE VERWENNEN,MAN IS VAAK IN HET BUITENLAND""

Met een geile lach keek ik hem aan,wist genoeg en zij oke schat goede optie,doen wij wel samen de reacties selecteren,ja mop dat doen wij samen maar jij maakt je eigen keuze. Karel plaatste deze advertentie in diverse bladen en in een box op internet, ik herkende deze peiode uit ons leven,geile spanning,elke keer naar de brievenbus kijken de komende maand.
Het idee maakte ons alweer extra geil.Een kleine week later zij Karel op een avond mop ga maar achter de computer zitten,ik heb al gekeken en er staan wat reactie voor je op,maar ik wil wel dat je geheel naakt achter de pc ga zitten en print maar uit als jou wat aanspreekt.Ik voelde de spanning al in mij opkomen,klede mij uit en ging in de box kijken.

""WAT REACTIES"" er waren meer dan tweehonderd reacties gekomen,van 18 tot 70 jarige,vrije mannen,gebonden,getrouwd,stellen,zeer perverse reacties maar ook hele serieuse.Ik ging selecteren, in eerste instantie twintig.
Deze las ik in zijn geheel door,mijn tepels voelde ik stijf worden en mijn kutje nat worden.Er bleef over een echtpaar ongeveer van onze leeftijd,wel geen man alleen maar dit vond ik ook wel geil voor Karel en zij zaggen er aantrekkelijk uit met een lieve tekst opgesteld. Een getouwde man 42 - een gescheiden man van 54 - en twee vrije mannen van 45 en 48 jaar.Met deze 5 uitgeprinten reacties ging ik naar Karel,hij las ze aandachtig en zij oke mop welke spreek jou hiervan het meeste aan,ik zij die van dat echtpaar schat,nee lieverd het moet een huisvriend voor jou zijn ""toch"" en Karel corrigeerde en gaf mij die van de getrouwde man van 42 jaar terug,een leuke aantrekkelijke man die mij zeker zo in eerste instantie aansprak met ook een lieve geile email,maar ook vermelde dat zij vrouw hiervan absoluut niet van mocht weten. Wij bespraken dit en Karel zij Mieke zo man kan nooit ergens over praten met andere anders beschadig hij zijn eigen relatie en het ga toch alleen om de pure seks,liefde delen wij nu al vele jaren samen en dan zal altijd zo blijven.Ja daar heb je gelijk in schat,hoe gaan wij dit aanpakken vroeg ik. Jij stuur een email terug schat,dat doe je op jou manier en goed dunken en dan hoor ik het wel van jou,ja maar jij wil toch ook wel lezen wat ik schrijf en terug krijg van hem ,nee hoor als jij denk en voel dat het goed zit dan nodig je de man maar een keer bij ons thuis uit voor een kennismaking gesprek,ik hoef alleen maar van jou te vernemen wanneer en het tijdstip.Ja dit was mijn Karel........

De dagen daarna mailde ik elke dag met deze man,die Ronald heten en mij elke dag meer ging aanspreken,geil maakte door zijn taal gebruik en ideen als huisvriend,bi seks ook wel eens wilde uitproberen maar ook nadrukkelijk vermelde dat hij van zijn vrouw hield en dit alles zeer discreed moest zijn. Ik wist behoorlijk wat van zijn leven nu en hij van ons en besloot hem vrijdagavond bij ons thuis uit te nodigen.De afspraak was gemaakt en ik informeerde Karel over de afspraak,oke moppie wij zien het wel of het klikt en wat jij er van vind. Die spanning van het emailen en dat Ronald een vrijdag zou komen maakte mij constand geil en Karel pakte mij tussen door waar hij kon,de heerlijke schoft van mij,maar ver in mij gedachte speelde ook mee dat het voor Karel ook wel eens een geile ontmoeting kon worden.

Vrijdagavond op het afgesproken tijdstip ging de bel,ik stond op en opende de deur,een aanstekende lach en verschijning kwam mij tegemoed,avond Mieke,ik kreeg drie wang kussen en een enorme bos bloemen,welkom Ronald.Wij gingen de kamer in, Ronald en Karel begroeten elkaar ook spontaan en namen plaats,ik ga de koffie klaar maken heren en de bloemen verzorgen,ik hoorde Karel praten en soms lachen dus wist dat het tot zover wel liep tussen die twee. Karel kwam later naar de keuken en fluisterde,aardige keuze geloof ik mop,kom goed over op mij die gozer,groen licht als Karel zoiets tegen mij zeg en hij ging weer terug naar de kamer.Wij hadden de hele avond leuke open gesprekken met elkaar en het klikte goed,dronken een lekker glaasje wijn en alle dingen werden bij naam genoemd,Ronald flirte openlijk met mij en ik speelde het goed mee.Ik kan mijn man door en door en weet precies tot hoever ik mag gaan en wanneer de tijd rijp is voor het echte contact,maar de spanningen gierde de hele avond door mijn lijf en mijn slipje was door en door,wel een heerlijk gevoel.Ook bij Ronald en Karel zag in diverse malen een behoorlijke bult in hun broek verschijnen,ja wij waren alle drie geil geworden dat kon niet meer missen.Tegen 24.00 uur brijde Karel een eind aan de avond,ik denk dat Ronald nu ook wel naar zijn meisje moet en ik ga ook mijn mand opzoeken,maak jij nog even een vervolg afspraak moppie met Ronald,hij gaf Ronald een hand en ging naar boven. Wat een vent he merkte Ronald op een man naar mijn hart. Ronald stond ook op een trok mij even stevig tegen zich aan,liet zijn tong in mijn mond glijden en graaide even vluchtig onder mijn rokje,voelde mijn natte kruisje en lachte,nee dat wilde ik even weten sprak hij.Bij de voordeur gaf hij mij nog eens zo heerlijk aanvoelende tongzoen die nu wel zeker tien minuten aanhield en waarbij ik nu hem even brutaal in zijn kruis pakte,een harde lul was het gevolg maar er blijf wel netjes de stof van zijn broek tussen zitten. Tot woensdag Mieke en hij ging naar zijn vrouw.

Die schoft van mij bouw de spanning weer op voor mij wist ik,o wat hou ik van deze man. Ik ruimde de glazen nog even op en wist nu al dat als ik boven zou komen Karel zou slapen of in iedergeval zou doen als of,dit om mij geil en onrustig zonder te neuken en in vol verlangen pas na uren in slaap te laten vallen. En zo trof ik mijn man dan ook even later aan toen ik onder de douch vandaan kwam. Na een half uur gedraaid te hebben in ons bed,pakte ik mijn grootste dildo uit mijn nachtkasje en gaf mezelf een heerlijk orgasme dze nacht.

Als jullie interesse hebben hoe onze dagen verliepen tot mijn afspraak een woensdagavond/ nacht met Ronald en Karel en hoe mijn eigen man door Ronald voor het eerst in zijn leven in zijn kont werd geneukt op mijn verzoek dan moeten jullie maar stemmen op dit waar gebeurde verhaal.8,1 (totaal 34 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: Karel (hetero) werd kont geil gemaakt door zijn vrouw : Anaal Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina