Verkocht, geneukt en afgedankt : Anaal sexverhalen

Het Anaal sexverhaal : Verkocht, geneukt en afgedankt


Ik ben al jaren de sexslavin van mijn buurman. Als mijn man naar het buitenland is komt mijn buurman Alex om mij over te nemen. Alex bepaald wat ik moet doen en ik heb beloofd alles te doen. Alex chanteert mij met videobanden van mijn sexpartys met andere mannen.Ik wil bij mijn man blijven om het geld en om de spanning van het spel.Als mijn man aankondigt dat hij wel moet, begint mijn hele lichaam te trillen van de spanning. Ik weet dat Alex mij weer het genot zal geven die ik zo nu en dan nodig heb. Ik doe alles wat Alex mij opdraagt, ik heb geleerd van de laatste jaren om alles toe te laten. Mijn kennissen weten van niks en mijn beste vriendin Renate heeft een vermoeden. Ik heb dat verteld tegen Alex en die heeft mij gezegd, dat hij die HOER ook gaat laten neuken net als ik. Renate zal niet makkelijk over te halen zijn.
Ze is gelukkig getrouwd en heeft 2 kinderen. Ze ziet redelijk uit en heeft een mooie kont. Ik weet niet of ze geil is, ze ziet er wel geil uit op haar hoge hakjes en vaak een iets te korte rokjes. Het vermoeden van Renate is ontstaan door mijn gedrag als mijn man weg is. Ze vroeg laatst of ik wel uitgerust was en wat er met mij aan de hand was. Ze vond mij er zo hoerig bij lopen, als mijn man weg was. Ik vertelde haar dat ik zo geil als boter ben , wanneer Harry naar het buitenland is. Ze keek mij aan en zei, jij hebt een minnaar Bianca. Ik zei, niets en keek weg. Renate moest weg en zei, ik wil het de volgende keer horen Bianca.
Nadat ik het verteld had aan mijn meester Alex, bedacht hij een plan om Renate in de val te lokken. Ik moest Renate op de koffie vragen en Alex deed de rest.
Die dag kwam Renate 16.00 uur bij me, de kinderen waren met haar man naar Ajax.
Na de koffie werd er aangebeld, ik deed de deur open en er vielen 4 mannen binnen met bivakmutsen. Er werd geschreeuwd tegen mij en Renate dat we moesten doen wat er werd gezegd. Ik zei, ja, doe me niks, ik doe alles. Ik hoorde Renate huilend zeggen:ja, ik doe alles voor jullie, ik wil blijven leven. 1 man zei, Ja TEEF dat zal ik maar doen ook. Gehoorzaam en u zult blijven leven. Ik bedoel met alles, ook alles, Renate werd geblinddoekt en ik mocht zo mee lopen en speelde het spel p beval van Alex me. De opzet was geslaagd, Renate laten doen wat er werd bevolen. De man vroeg aan Renate wat ze moest doen. Ik moet doen wat Jullie willne. Goed zo, sletje, je leert snel. Ik zei, tegen Renate, dat ze rustig moest blijven en gewoon moest luisteren. Alex schreeuwde:Die andere HOER moet ook haar bek houden. Ik zei, ja ik doe ook alles voor jullie. Renate haar armen werden op haar rug vast gebonden met haar sjaal. Renate is zon tutje met een neksjaal en mantel rokje.
De man likte over haar lippen vroeg of ze het spannend vond, Renate kreunde Ja, meneer.
De man pakte haar tietjes en zei lekkere tietjes teefje van me. Hoe heet je? Renate. Nou, Renate je bent een lekker geil wijf, ik weet nog wal wat spelletjes met je. Renate werd op de keukentafel gelegd en betast door de 4 mannen. Alex zei, tegen mij, hoe heet jij? jij moet haar kut gaan likken en wij gaan kijken. Ik heet Bianca en zal deze slet wel even likken heren. Ik trok de slip van Renate langs haar benen en begon haar zachtjes te likken. Renate kronkelde op tafel. Alex vroeg, wat Renate er van vond. Ik hoorde haar zeggen, HEERLIJK, Kijk zei, Alex, deze slet weet nu al wat lekker is en gaat ons nog veel plezier opleveren vandaag. Renate begon te schokken en kwam klaar. Ik bleef haar kut likken onder het klaarkomen. Alex zei, tegen en man in de kamer. John neuk jij die lik-slet even. Ze staat er heerlijk voor en wil een dikke lul in haar kut, of niet Bianca. Ja, ik wil, ram die lul in mijn kut. De man drukte zijn lul langzaam in mijn kut en lag mijn hoofd op de kut van Renate.
Ik zag dat Alex zijn lul tegen de lippen van Renate drukte. Ze nam zijn lul zonder tegen stribbelen in haar mond. Goed zo sletje van me, jij leert heel snel. Zuig tot ik kom en slik het door. Renate bleef likken aan de lul va Alex, in en uit zag ik de lul gaan en ik werd rustig van achteren geneukt en bij mijn tieten gepakt. De man achter mij steunde en kwam klaar. Hij spoot zijn zaad diep in mijn kut. Vlak daarna spoot Alex zijn sperma in de mond van Renate, ze slikte alles door en Alex zei, Goed zo sletje jij gaat vandaag doen wat er gezegd wordt en mag van geluk spreken dat je zo gewillig ben. Alex sprak Renate toen en zei, we gaan zo een stukje rijden. Aangekomen op de plek zal ik jullie verkopen aan de hoogst biedende man. Ik ga jullie als sexslavinnen verkopen op de markt in Belgie. Renate wilde wat zeggen en ik hoorde Alex schreeuwen, bek dicht HOER, Je gehoorzaamd mij gewoon, niets vragen. Laat het onder gaan en je mag levend weg na betaling van de mannen. Ik zei, Renate we gaan er gewoon voor. We zien wel wat de mannen met ons gaan doen. Alex, zei tegen mij, dat ik ook mijn hoerenbek dicht moest houden. Ik ben een beetje klaar met jullie gezeik. Hij liet de twee anderen mannen komen en bevool om Renate te neuken in haar kont en kut. Kijk deze slet is zeiknat en het kontgaatje gaan wij alvast oprekken voor de verkoop. Renate gaf een angst gilletje. Alex zei, rustig Renate we doen het met beleid, ik hoop dat je al eens in je kontje bent geneukt. Zo te zien wel, want je hebt een lekkere kont en iedereen zal je daar in willen neuken. Wij gaan het alvast even uittesten. De mannen stonden achter Renate bij de keukentafel en de 1e zette zijn lul meteen tegen haar kringspier. Alex riep, drukken Karel, drukken Deze SLET moet het wel lekker vinden ze heeft kippenvel op haar armen. Ze is mooi en vol, ze zal veel geld gaan opbrengen bij onze zuiderburen. Deze honden zullen hun ogen uitlijken bij deze twee lekkere Hollandse sletjes. Heb jij kinderen Renate vroeg Alex? Ja, zei ze 2. Ja, dan is het helemaal mooi een MILF in Belgi, kinderen oudere lekkere vrouwen brengen het meeste geld op bij die Belgische honden. De mannen neukte Renate klaar en kwamen zelf ook in haar kut en kont. Het sperma stroomde uit beide gaten en Alex bevool mij om het vocht te verwijderen. Ik maakte Renate schoon en kuste haar op haar mond.
De blinddoek werd af gedaan en wij mochten ons boven opknappen onder toeziend oog van Alex. Alex liep mee met een camera. Dames jullie moeten jullie zo geil mogelijk opmaken en kleden. Renate zei, dat ze geen kleren mee had. Doe maar wat kleding van Bianca aan sletje van me. Renate knikte en ging douchen met Bianca met de deur open, Alex wilde controle houden. Hij filmde de dames en vroeg om elkaar te tongen onder de douche en aan elkaar te zitten. Het werd een waar lesbisch spektakel onder de douche, die Renate was helemaal los.
Na het douchen zei, Alex, ik wil dat jullie allebei in de camera zeggen, dat jullie verkocht willen worden en daarna hard geneukt willen worden . Als laatste moesten ze zeggen. Wij zijn te koop en doen 5 uur alles wat jullie willen als jullie sexslavin.
We laten alles met ons doen van jong tot oud van oraal tot anaal, KOOP ONS NU.
Het stond erop en we liepen in korte rokjes met pumps en een kort hesje naar benden. DE mannen beneden begonnen te fluiten. Zo Alex de teefjes zien er nu helemaal top uit, daar moet wel wat geld voor gegeven worden. Ik was ook nog nooit verkocht door Alex. Ik vond het spannend, wat zou er gebeuren met ons. We reden mee met Alex in zijn auto. Na een uur reden we een boerendorp in Belgie binnen. Bij een oude boerderij stopte we. Er stonden een heleboel autos voor de woning. Alex nam ons mee naar een vetrek waar wij moesten wachten. Dames ga alvast klaar staan de verkoop gaat zo beginnen. Ikz al jullie voorstellen en het openingsbod neerleggen. Jullie zijn niet de enige SLETTEN die verkocht worden. Er zijn er nog 8 waar op geboden wordt. Zorg dat ik de beste prijs krijg voor jullie. Gedrag je geil en gewillig voor de kopers. We stonden in een oude gang te wachten met de anderen.
Alle vrouwen waren verschillend, jonge meisjes tot oudere vrouwen stonden er in de gang. We mochten niet praten en keken elkaar onderdanig aan. Ik keek naar Renate, ik zag een strakke blik, spanning en geilheid straalde ze uit. Ze moest eens weten dat ik achter deze missie zit, met als beloning vreemde mannen overal aan en in haar lichaam.
Om en om moesten we het podium op. Ik hoorde 1000 euro, 200, 100, 500 en voor Renate werd het 1e bod uitgebracht 800 euro. Ik moest daarna en kreeg ook 800 euro geboden.
De mannen in de zaal mochten hun voorkeur laten op komen. Renate moest komen met een jong meisje van 19 jaar schat ik. Ze moesten elkaar uitkleden voor de mannen. Ik hoorde geroezemoes in de zaal. 1 man hoorde ik zeggen, deze wil ik allebei voor mijn broers kopen 2500 euro voor allebei. Alex zei, 1 maal ander maal, VERKOCHT.
Renate en het meisje stonden naakt voor de mannen en werden meegenomen door de man van het bod. Ik kon het alleen horen. Ik vond het niet leuk, ik wist nu niet wat er ging gebeuren. Kort daarna werd ik opgehaald door Alex. We gaan kijken Bianca naar Renate en dat kleine sletje van 18 jaar. Ze is net 18 zei, Alex, de dochter van een zakenvriend van de man die ze gekocht heeft. Haar vader had gevraagd aan Frank de man die hun gekocht heeft om wat geld te verdienen. Ze hebben nogal wat schulden en Ilse het meisje had gezegd, ik doe het voor je papa. Haar vader en moeder weten van niks en zitten zo meteen achter het glas te kijken wat er met Renate en hun dochter gaat gebeuren.
Ze moeten het laten gebeuren ze hebben er voor getekend. Alex vertelde mij, dat Renate en Ilse geneukt gingen worden in alle gaten met hun gezicht naar de glaswand niet wetend wie daar achter staat. Alle wordt gefilmd en opgeslagen in het archief van meester Frank.
Ik kwam in een soort filmkamer met Alex, de moeder en vader van het meisje zaten er ook. Goede avond zei, ik. Ze knikte vriendelijk. De moeder van het meisje was een mooie vrouw op haar leeftijd, sexy gekleed en de man was een soort alcohol verslaafde. Hij zag er afgeleefd uit.
Alex ging naast de moeder zitten en ik naast de man. Het licht ging aan achter het glas en de schotten werden eraf gehaald. Ik zag Renate en Ilse staan in een vervallen ruimte, helemaal naakt. Ze stonden naast elkaar en hadden moesten gaan zitten op een soort dildo stoel een stoel met een opstaande staaf zo zag het eruit. Je kon zien dat de staaf aan stond het trilde en draaide namelijk. Ilse en Renate gingen ieder op een dildo zitten en aan hun hoofden kon je zien dat ze het lekker vonden. Wrijf over je lichaam riep Frank. Maak ons opgewonden sletjes van me. Ik wil waar voor mijn geld. Ilse heb jij wel eens een lul in een kont gehad. Ilse knikte van JA. Ik zag haar vader en moeder een zucht slaken, ILSE, nee toch. Alex keek naar de moeder en zette direct zijn mond op haar mond. De man deed niks, hij zag het niet eens. Hij zat alleen maar te kijken naar zijn dochter. Moeder liet de hand van Alex naar haar kruis gaan en zuchtte diep van geilheid.
Ik keek verder naar Renate en Ilse en zag 5 mannen binnen komen, Frank gaf de opdracht op Ilse en Renate te betasten en klaar te maken voor een paar uurtjes sex. Ilse en Renate werden betast een getongd door de mannen. De naakte lichamen kronkelde op de dildo stoel.
De vader van Ilse vond het niet normaal en wilde zich verzetten. Ik pakte hem vast en begon aan zijn pik te zuigen. Toen werd hij rustig. Zij vrouw werd ondertussen door Alex geneukt in de stoel. Ilse en Renate kregen allebei een lul in hun mond geduwd. Het was een geil zooitje bij elkaar. Die Renate had de dag van haar leven. Zoveel lullen op 1 dag was zelfs voor mij te veel. Renate kreeg alle 5 de lullen te verwerken. 1 man spoot zijn sperma over haar gezicht, het zaad droop van haar hoofd op haar benen. Renate heeft een fantastisch vol lichaam. Je zag het zaad glinsteren op haar gezicht en lichaam. Ilse en Renate zaten nog steeds op de dildo en keken naar het raam. Ilse moest eens weten wie daar achter zaten te kijken. Nou, kijken!!! Frank zei, Jullie zijn mijn teefjes en ik wil jullie langzaam klaar maken voor een neukfestijn met alles er op en er aan. Ilse voor jou heb ik een speciale verrassing op het eind van de avond. Ilse en Renate moesten naar Frank lopen en hun kont in de richting van het raam richten. Laat horen wat jullie daarin willen ontvangen teefjes van me, schreeuwde Frank. Ilse riep, met een schelle stem, IK WIL LULLEN. Renate er over heen IK WIL GROTE PIKKEN. Frank riep jullie krijgen wat je verdient.
Ik wil dat jullie met je zelf gaan spelen op dit rode tapijt. Er lag een tapijt voor het raam. Jullie moeten elkaar klaarmaken met deze spleetjes. Frank kwam met een dildo, Tarzan, Jane, Chinese ballen en body lotion. Zorg dat je elkaar heelmaal klaarmaakt voor deze avond. Gedraag je voor dit raam als een echte SLET>. Er zitten namelijk mensen achter dit raam die waar voor hun geld willen hebben. Kijk naar het raam en maak elkaar klaar.
Renate smeerde Ilse helemaal in en liet de Chinese ballen in haar kont verdwijnen. Zelf kreeg ze Tarzan met draaiende kop in haar kut. Frank deed de deur open van het vertrek en er kwamen meerdere mannen binnen lopen. Renate schrok van de oudere mannen met grote lullen. Ze zag mooie pikken met veel aders en stoere mannen de kamer in lopen. Er zaten een aantal negrode mannen bij. Ik zag Ilse kijken naar de zwarte lullen. Frank nam het woord en zei, Renate en Ilse deze heren gaan de laatste paar uur vullen, letterlijk en figuurlijk!!!
Ilse jij laat je neuken door de negers en oudste mannen in dit vertrek en Renate laat zich neuken door de overige mannen met als eindschot het sperma offer!! Als jullie willen weten wat dat is, dan zal ik dat laten zien. Frank startte een film en de vrouw kreeg met en lepel een hoeveelheid sperma toegediend. Ze moest in de camera kijken en met haar lippen langs haar lippen gaan om aan te geven dat ze het lekker vond!!
Renate het wil niet zeggen dat jij het sperma offer wordt, dat bepaal ik op het eind van de avond. Er werd niks gezegd door de teefjes in de kamer. Ik had ondertussen het sperma van de vader van Ilse in mijn mond gespoten gekregen en liep naar Alex. Alex zei, Bianca spuug het sperma bij deze slet in haar mond. Deze teef gaat nog wat beleven vanavond. De vrouw zei, niets en slikte het sperma van haar man door. Goed zo, zei Alex, een lekker onderdanig teefje net als jij Bianca. De negers pakte Ilse op en draaide haar in de richting van het raam. Ze kreeg meteen een zwarte lul in haar kut en mond. Vlak voor het raam stond ze de twee negers te verwennen. Om haar heen stonden de 3 andere mannen te wachten.
Renate stond verderop en werd 1 van 1 geneukt door de overige mannen. Ze werd gedraaide en kreeg telkens een nieuwe lul in haar kut. Frank riep, ik wil die pikken van jullie in hun kont zien. Sletten moet je in alle gaten neuken heren. Ik zag vlak voor het raam, dat Ilse een hele grote gespierde ader lul in haar kont geduwd kreeg. Heel langzaam ging de lul in haar kont. Ze kon de lul niet geheel ontvangen. Frank zei, laat de mensen achter het raam goed zien hoe dit sletje geneukt wordt jongens, langzaam de lullen er uit en er weer in. Scheld haar verrot deze teef. Alles mag je zeggen. Wij konden achter het raam alles horen en ik hoorde de negers zeggen, vuile kleine slet, we neuken je met 3 lullen tegelij, we gaan je verkrachten in deze ruimte. Lul naar lul ga jij in dat kleine verekte lichaam ontvangen HOER. Ilse kreeg het eerste sperma in haar kont. Het stroomde eruit, de 2e stopte zijn lul er gewoon weer in. Later haalde hij zijn lul er uit en nat van het vocht stopte hij zijn lul in Ilse haar mond. Ze likte en slikte alsof het een ijsje was. GVD deze TEEF is een top talent hoorde ik Frank zeggen. Ilse goed zo wijfie, neuk maar lekker door. Laat je ouders maar genieten zei, Frank. Ze blikte of verbloosde niet, niet wetende dat haar ouders gek werden van onmacht. Ik zat naast haar ouders en die huilde van onmacht. Alex, zei tegen moeder, laat je gaan, HOERTJE van me. Ik snap dat je dit niet wil, maar met HOEREN krijg je hoeren. Dus jank niet en kijk met je man naar het geile spektakel. Je dochter geniet van al die ouwe lullen. Kijk maar ze schokt van geilheid. De vrouw werd gemaskerd en meegenomen door mij op bevel van Alex naar de neuk kamer. Ik liep naakt met de vrouw in de ruimte. Renate keek mij aan en zei, Bianca jij hebt mij verraden vuile HOER. Renate er is maar 1 SLET en dat ben jij. Je hebt een lul van 20 cm in je reet vuile TEEF!! Gemaskerd werd ze voor Ilse gezet en moest zich vingeren en kreeg een dildo in haar hand gedrukt van Frank.
Ilse kijk naar deze HOER en zorg dat je geneukt blijft worden. Ilse zag niet dat het haar moeder was, maar zag wel wat bekendst. Renate kreeg alweer sperma in haar reet en vlak daarna spoot een man met alle kracht sperma op haar gezicht. Het zaad droop van Renate haar lichaam. Zo geil, was dat. Ik keek en werd opgewonden van het aanzicht. Ik pakte en lul en wilde deze in mijn kut steken. Frank zei, h dat mag dus niet, vuile HOER!
Renate zag dat en begon mij uit te lachten en zei:Bianca deze lullen zijn voor echte sletten zo als wij en niet voor zon sperma slet als jij, HOER>
Frank nam het over en vroeg de mannen allemaal in een doorzichtige bak hun sperma te spuiten. Iedereen in de zaal spoot zijn overige sperma in de schaal.
Ik kreeg de bak en moest de moeder van Ilse het sperma toedienen met een lepel. Ilse en Renate werden handhandig om mij heen gezet met hun kont achteruit. Ze moesten zich laten neuken tijdens het kijken, van het slikken van Ilse haar moeder door de mannen die nog een keer een dikke lul kregen.
Ik gaf de eerste schep sperma aan het sperma offer van deze avond. Spermarin noemde Frank haar. De vrouw slikte alles met gemak door en zo te zien zonder moeite. Ilse werd geneukt door de grote neger en zei, in eens MAM?? Ik stopte de volgende lepel in haar mond. Frank zei, Ilse goed zo, het is je geile moeder, zij is ook een hoer, net als jij slet van me.
Maar, omdat je het goed geraden hebt, mag je jou moeder helpen met de laatste lepels sperma. Ik ga Ilse ook ene lepel sperma, net als haar moeder slikte ze met gemak en zonder moeite het sperma weg. De laatste lepel gaf ik express aan Renate, Hier HOER de laatste is voor jou. Kokhalzend nam ze de lepel sperma tot zich. Bianca jij ben een vuile teringhoer, zei Renate.
Frank begon te klappen en bedankte iedereen. Alex kreeg zijn geld en wij werden naar buiten getrapt door de negers. Oprotten hoeren en tot de volgende keer.
Alex bracht ons terug naar mijn huis en neukte Renate nog ene keer op mij bank. Renate ik hoop dat jij ook mijn TEEF wil worden. Zo nu en dan even buitenhuis neuken??
Renate keek mij aan en ik knikte zeg, maar JA. Renate zei niets, pakte haar jas en ging naar huis.5,2 (totaal 29 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: Verkocht, geneukt en afgedankt : Anaal Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina