Het meisje in de garage : Bi sexverhalen sexverhalen

Het Bi sexverhalen sexverhaal : Het meisje in de garage


Ik werk als receptionist in een garage, de hele familie zit in die business. Mijn vader heeft een garage en mijn broer en zus werken er beide ook. Ik werk in de zaak van mijn schoonvader, ik doe de receptie van de werkplaats. Het is leuk werk, je hebt het eerste contact met de klanten en je maakt de planning. Ik had die dag net een beetje geflirt met een leuk meisje die haar auto kwam brengen. Ze zag er spannend uit, ze droeg een strak topje waarin haar borsten op zn voordeligst uitkwamen. Na haar was een andere klant aan de beurt, ik vroeg naar zijn kenteken en dat wist hij niet. Dat snap ik nou niet, dat je je eigen kenteken niet weet. Misschien moet u mijn geheugen eens doorsmeren, ik hoor net dat u dat met zoveel plezier doet, een duidelijke verwijzing naar mijn gesprek met het meisje. Ik keek op en voelde dat ik begon te kleuren.

Hij stond me direct aan te kijken, een grote vent met twee blauwe ogen. Ik voelde me raar ongemakkelijk onder zijn blik. Eh, ik heb tch uw kenteken nodig, anders kan ik niets beginnen, zei ik aarzelend. U nam iets moois toch graag onderhanden, u stond daarvoor toch altijd klaar? Ik wist niet wat ik moest zeggen, hij reageerde zo anders dan ik gewend was met klanten. Daarnaast raakte ik in verwarring over de spanning die ik voelde, ik begon wat met mijn papieren te schuiven. Toen hij zijn kenteken oplas maakte ik snel de gegevens in orde en vroeg hem met de auto voor zessen op te halen. Tot mijn schrik merkte ik dat mijn stem daarbij licht oversloeg. Ik wist niet wat ik met mijn gevoel moest beginnen. De lichte kramp in mijn buik, die blik die me vastzette alsof ik zijn prooi was of zoiets. Ik merkte plotsklaps dat mijn lul was gezwollen tijdens het gesprek. Ik stond snel op en ging naar het toilet, in het hokje keek ik gefascineerd naar mijn lichte erectie.


Ik ben getrouwd en mijn vrouw en ik hebben een lekker seksleven. Ik heb wel eens fantasien over andere seks maar dat is dan altijd met vrouwen. Ik zat wat aan mijn lul en moest onwillekeurig aan afgelopen weekend denken. We zaten nog wat na te praten na de wedstrijd en toen ging het over homos en hoe die het doen. Stephan vertelde dat hij een bi DVD had gezien waarin een homo werd geneukt en hoe dat dan ging. Ook toen had ik een erectie maar dat had iedereen. Tenminste ik zag dat ook Stephan een stijve had. We hadden het er erover hoe het zou voelen om een vent te neuken en of het pijn zou doen als je geneukt werd. Ik weet dat dat wel meevalt, mijn vrouw masseert me vaak tijdens de seks en dat doet ze met twee vingers, ik vind dat een heerlijk gevoel. Maar een hele lul, dat lijkt me toch andere koek. Ik had toen steels naar de onderbroek van Stephan gekeken waarin zijn erectie zich duidelijk aftekende.

Die zou er nooit in passen had ik nog gedacht. Dat was eigenlijk voor het eerst dat ik zo over seks met mannen had gefantaseerd. Tijdens mijn studie heeft een kamergenoot me eens verteld dat hij zich in een dronken bui door een andere vent had laten aftrekken, ik weet nog dat ik toen dacht dat me dat ook wel geil leek. Maar goed het is me nooit aangeboden. Ik ben altijd wat verlegen geweest als het over seks gaat, pas in mijn huwelijk heb ik veel dingen voor het eerst gedaan. En zoals elke man hou ik van seks, als ik wakker wordt met een erectie wil ik dan meteen wel. Maar dat gaat niet altijd, ik trek mezelf dan wel eens af op het werk in het toilet als ik de opwinding niet kwijt kan raken. En nu had ik een erectie na een gesprek met een kerel, ik wist niet wat te doen. Ik kon me even snel aftrekken. Maar zou het dan niet net lijken alsof ik iets met hem wilde? Ik duwde mijn lul terug in mijn onderbroek en nam me vastbesloten voor het voorval te vergeten. De erectie ging tot mijn ergernis niet meteen weg, ik moest nog geruime tijd in het hokje blijven.

Pas toen ik in gedachten alle types autos en hun specificaties afliep wilde hij afnemen. Het was een drukke dag verder dus de dag ging snel voorbij. Ik had daarom niet bewust opgemerkt dat de enige auto die nog niet was opgehaald de zijne was. Ik stond met Stephan te telefoneren en we zaten wat te dollen over de wedstrijd die we afgelopen weekend hadden verloren en wiens schuld dat was. Toen het gesprek afgelopen was draaide ik me om en zag ik hem staan bij de receptie. Het gevoel was meteen terug; de onzekerheid, de verwarring. Ik stak onwillekeurig mijn hand op om hem te groetten. Terwijl ik naar hem toe liep dwaalde mijn blik zonder dat ik dat voornemens was langs zijn lijf. Hij zag er goed uit, een gespierde torso, sport zeker, dacht ik nog. Ik dacht al dat u niet meer kwam, ik zal eerst even afsluiten. Ik liep naar de deur om deze op slot te doen.


Ik draaide me halverwege om om hem alvast te vertellen waar de auto stond. Hij had zijn hand in zijn kruis! Ik kon niet anders dan kijken. Toen hij doorhad dat ik zat te kijken haalde hij snel zijn hand weg en ik zag een flinke bobbel. Het bloed steeg naar mijn hoofd, mijn hele voornemen van de ochtend vergetend volgden de gedachten in mijn hoofd zich snel op. Wat voor onderbroek zou hij dragen? Hoe groot zou zijn lul zijn? Wist ik wel zeker wat ik zag? Ik weet nog steeds niet wat me toen bezielde, hoe het begonnen is. Ik weet alleen dat alles vanaf toen in een droom leek te gebeuren. Alsof ik niet meer aanwezig was. Ik herinner me nog dat ik helemaal gloeide toen ik hem voorging naar zijn auto, dat ik merkte dat ik begon te transpireren. Dat ik nog dacht; ik moet dit snel afhandelen voor hij doorheeft wat er met me aan de hand is. Bij de auto aangekomen opende ik het bestuurdersportier en reikte naar binnen om van de passagiersstoel de papieren te pakken.

Met de papieren in mijn hand wilde ik de auto weer uitkomen. Maar dat ging niet, met een schok hield ik stil. Mijn billen duwden ergens tegenaan. Zijn kruis, realiseerde ik me ineens! Terugkijkend is het daar toen begonnen, ik had me terug kunnen trekken. Het voorval kunnen negeren. Maar ik bleef staan, het bloed klopte in mijn slapen. Alles leek samen te komen. Zijn opmerkingen aan de balie. Mijn verlegenheid onder zijn blik. De erectie in het toilet, de herinnering aan het gesprek in de kleedkamer over mannenseks.

Het beeld van Stephan opgewonden in zijn onderbroek. Ik voelde duidelijk zijn gezwollen staaf tegen mijn bilspleet. Dat wond me vreemd genoeg enorm op. Ik had mezelf niet meer in de hand en duwde mijn kont sterker tegen hem aan. Hij begon tegen me aan te rijden, het voelde fout maar ook erg geil. Mijn lul was inmiddels loeihard, ik merkte hoe hij voorbij de band van mijn onderbroek was gegroeid. Ik legde mijn handen op de bestuurdersstoel en een zucht ontsnapte me. Hij volgde met zijn handen de contouren van mijn billen. Ik ben best trots op mijn billen. Ze zijn stevig en zitten strak tegen mijn lijf. Ik hoef er niets voor te doen, ze zijn gewoon zo.


Tijdens het voetballen weet ik dat mijn voetbalbroek de aandacht trekt. Ik krijg er nog wel eens een speelse opmerking over van de vriendinnen van mijn maten. Ik vind het ook lekker als ze tijdens de seks stevig worden vastgehouden of lekker worden ingesmeerd met olie. Met een beslist handgebaar opende hij mijn riem en trok mijn overhemd uit de broek. Ik was toen al geiler dan ik me kan herinneren. Later vraag je je af waarom. Misschien heeft het met een vreemd gevoel van macht te maken. Je weet dat je als man op zon moment verloren bent, de erectie is de baas. Je moet en je zult neuken, je lijf wil beslist ontlading. Ik had hem zover gekregen. Mijn billen hadden hem verleid.

Deze grote mooie vent stond nu niet tegen een vrouw of tegen iemand anders maar tegen mij aan te rijden. Ik voelde hoe hij met zijn stevige handen over mijn rug streelde. Hij deed mijn stropdas af en schoof mijn pantalon naar beneden. Hij voelde in mijn onderbroek naar mijn lul, zijn hand voelde koel toen hij hem stevig vast nam. Hij zette een hand op mijn schouder en trok met de andere mijn slip naar beneden. Zijn andere hand masseerde mijn ballen, deze reageerden onmiddellijk en begonnen te rijzen. Ik ademde diep en hield mijn ogen stijf gesloten. Wat als er nu iemand door de ramen kijkt, dacht ik nog. Sta ik hier met mijn broek en onderbroek op mijn enkels terwijl een vent me berijdt! Maar die gedachte jaagde me niet de angst aan die ik verwachtte maarwas juist erg opwindend. Hij stapte naar achteren.

Toen hij weer tegen me aan leunde had hij zijn broek uit. Voor het eerst voelde ik de erectie van een andere man huid op huid. Het was een raar gevoel, je weet hoe een harde lul voelt. Je hebt je eigen lul vaak genoeg in de hand gehad. Maar hoe hij op je huid voelt, dat is toch anders. Het voelt stevig, warm en vochtig. Ik trok onwillekeurig tussen mijn benen samen en ik voelde hoe een dikke druppel langs mijn eikel liep. Hij reed met zijn lul door mijn bilspleet en ik begon diep te kreunen. Ik bespeurde hoe hij knielde en een van mijn voeten door mijn onderbroek en pantalon haalde. Hij spreidde mijn benen en ik voelde iets nats door mijn bilspleet. Zijn tong; dacht ik verschrikt.


Maar het was heerlijk, hij likte onder mijn billen zachtjes tegen de rand van mijn ballen en dat was explosief. Nooit geweten dat dat plekje zo gevoelig is. Hij ging weer naar boven en likte mijn roos. Ik transpireerde nu heftig en was overal nat van het zweet. Mijn onderlijf schokte, ik was z geil. Met een schok realiseerde ik me waartoe dit zou leidden. Maar ik wist het zeker, ik wilde hem in mij voelen. Ik wilde die warme staaf binnenin. Ik wil dat je me pakt, ik wil weten hoe het voelt. Even was het stil. Het kan pijn doen, zei hij.

Maar dat kon me niets schelen, ik was te ver heen. Ik wil dat je me neukt als een kerel, als een echte kerel, zei ik schor. Ik hoorde hoe hij ging staan, de spanning was enorm. Ik stond met mijn benen strak gespreid en ruste ferm met mijn handen op de autostoel. Hij legde zijn handen op mijn middel en kwam langzaam tegen me aan. Ik voelde hoe zijn eikel zachtjes tegen mijn roos duwde, deze opende zich eerst niet. Het gaat niet, dacht ik nog paniekerig. Maar toen forceerde de eikel zich langzaam langs de roos naar binnen. Het deed een beetje pijn toen hij voorbij de weerstand duwde maar raar genoeg voelde ik hoe mijn erectie toen nog meer dan voorheen opzwol. Mijn lul begon te kloppen en een hoge kreun ontsnapte me. Even deed hij niets.

Toen begon hij te neuken, het gevoel was fantastisch. Om daar van binnen gemasseerd te worden is een heerlijk gevoel. De eikel raakt met elke stoot een gevoelig plekje wat je in je hersens gewoon voelt exploderen. Ook zon warme staaf naar binnen en buiten te voelen glijden is enorm opwindend. Ik begon tegen zijn beweging in te duwen en hij kwam nu nog dieper. Hij voelde naar mijn erectie maar ik wilde nog niet komen. Ik begon krampachtig weer aan autos te denken. Zo ging dat minutenlang door, hij neukte me stevig terwijl ik hele lijsten specificaties probeerde op te roepen. Ondertussen riep elke stoot een heerlijke sensatie op. En dit, zei hij plotseling terwijl hij ritmisch met de woorden mee pompte, is nou echt doorsmeren. Diep vanuit mijn longen ontsnapte mijn laatste weerstand en ik kreunde.


Mijn onderlijf begon te schokken en met een ferme boog spoot een flinke hoeveelheid sperma op de passagiersstoel. Ik ben nog nooit zo gekomen, met een vreemde mengeling van spanning, trots en diepe kreunen volgde ik boog na boog die stuur, koppeling en bestuurderstoel met spermavlekken kleurden. Hijgend stootte hij diep in me ferm naar boven. Ik trok in een reflex binnenin samen en duwde stevig tegen hem in. Neuk me, neuk me, zei ik nu hees. Hij omsloot mijn kletsnatte lul met zijn hand, zijn andere hand omsloot mijn middel. Zijn laatste stoten tilden me iets op, en ik voelde hoe zijn forse eikel diep in me zijn specie dumpte. Hijgend bleven we verstrengeld nog even staan. Hij trok zijn stijve lul uit mijn kont en streelde mijn nog gespannen erectie met een hand terwijl hij met de andere langzaam over mijn buik wreef. Ik heb hem nooit meer gezien, we hebben de auto snel een beetje schoongeveegd en hij is gegaan. Ik heb nog steeds getrouwd, heb heerlijke seks met mijn vrouw.

Maar ik ben nu wel bi, er is een deur opengegaan die ik niet wil sluiten. Misschien vertel ik een andere keer wel hoe ik het volgende weekend na het voetballen Stephan heb verleid5,4 (totaal 10 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: Het meisje in de garage : Bi sexverhalen Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina